ایمپلنت های دندانی به عنوان یک درمان جایگزین برای پروتزهای بریج بوده که دندانها تراشیده میشوند، و هدف اصلی از معرفی این درمان( ایمپلنت دندان ) این است که در آینده هیچ دندانی به خاطر پایه بریج قرار گرفتن تراشیده نشود و از بین نرود.
به طور کلی هر بیماری که شرایط کشیدن دندان را داشته باشد میتواند کاندید مناسبی برای کاشت ایمپلنت باشد.
و از نظر قانونی دندانپزشک عمومییا متخصص میتواند کاشت ایمپلنت دندان را در شرایط مطب انجام دهد. البته گرافتهای وسیع استخوانی ( پیوند استخوان ) باید در بیمارستان توسط متخصص جراح فک و صورت انجام شود و همچنین جراحی سینوس لیفت باز نیز باید توسط جراح فک و صورت یا متخصص ایمپلنت در مطب یا بیمارستان انجام پذیرد.
ایمپلنت دندانی چیست ؟
تعریف ایمپلنت دندانی: ایمپلنت به پیچ ساخته شده از جنس تیتانیوم گفته میشود که در استخوان فک کاشته شده و جایگزین دندان از دست رفته میشود. ایمپلنتهای دندانی میتوانند یک پارچه و یا دو تکه باشند و توسط پیچ اتصال قسمت تاج و ریشه به هم وصل شوند.
زمان لازم برای جوش خوردن ایمپلنت دندانی :
فک پایین سه ماه
فک بالا پنج ماه
آیا برای کاشت ایمپلنت نیاز به بستری شدن در بیمارستان دارد؟
خیر،
کاشت ایمپلنت
به جز موارد اندک یک جراحی سرپایی در مطب دندانپزشکی است .
معجزهی ایمپلنت در افرادی که تمام دندانهای خود را از دست داده اند
اوردنچر یا پروتز متحرک متکی بر ایمپلنت به دلیل افزایش گیر و ثبات پروتزهای متحرک با کمک ایمپلنتهایی که در استخوان فک قرار میگیرند، میتوانند راحتی و کیفیت زندگی فرد بی دندان را افزایش دهند
.اوردنچر به عنوان یکی از درمانهای پیشرفته در دندانپزشکی ایمپلنت ، معجزهای برای افراد بی دندان محسوب میشود البته مشروط به اینکه ابتدا تا انتهای درمان توسط تیم تخصصی جراحی-پروتز و با رعایت اصول علمیو عملی اجرا شود .
https://oralb.com/en-us/oral-health/life-stages/adults/dental-implants-procedure-how-they-work